NHL 09 update na NHL20

Willkommen auf der Seite www.wasserlasser.com
Um die Seite voll nutzen zu können musst Du Dich anmelden. Danach kannst Du das Forum nutzen, Dateien runter laden und bist ein Teil der Community.

Du findest Hilfe im Lexikon und kannst den "Ersten Schritten" folgen falls Du Fragen hast.

Viel Spass wünscht das Team von www.wasserlasser.com
Wie Du sicher gesehen hast ist die Seite mehrsprachig. D.h. wir übersetzen die Seite in verschiedene Sprachen, bauen neue Dinge ein und ändern auch einiges von Zeit zu Zeit.
Wir brauchen Deine Hilfe um sicher zu stellen, dass alle Übersetzungen richtig sind und auch fehlende Sprachvariablen noch nachgebessert werden.
Also nicht schüchtern sein. Gib uns Bescheid wenn Du ein Problem findest oder etwas verbessert werden muss. Nur durch Deine Hilfe wird die Seite besser und Fehler werden korrigiert.

Danke

Dein Wasserlasser Team
  • Ahoj, stáhnul jsem si z http://www.ulozto.cz předělávku NHL09 na NHL19 pro PC (hodnocení -1). Mé dotazy jsou následující:

    1) hra se kousne v případě, že chci hrát za Buffalo a musím ji vypnout přes správce úloh

    2) nedaří se mně vytvořit si vlastní obličej, mám připraven soubor big, který dám do složky NHL09, ale po spuštění addon installer nevidím danou fotku ve vlastní hře. Stejný problém mám i s addonem dresu Minnesoty pro sezonu 2021, rozbalil jsem jej a instaloval dle návodu, ale ve hře jej nemám. Vypadá to, že mně vůbec nefunguje instalace addonů do hry. Poradíte prosím někdo co s tím udělat, abych addony po instalaci měl ve vlastní hře?

    Díky za rady a nápady. ;)

  • Díky za odkazy, určitě vyzkouším. Je otestováno, že hra nepadá/ nekouše se v popsaném případě výše? I se dají instalovat addony bez problémů? Také se mně na jedné stažené verzi stávalo, že hra spadla uprostřed rozehrané třetiny..

    Doporučí někdo i osvědčený odkaz ke stažení čistého NHL09?

    Díky za rady.

    P.S.: odkazy jsem vyzkoušel, ale hra mně nejde spustit. Jako bych nemohl v daném adresáři zapisovat bat soubory? Neměl jste někdo podobný problém? Mám ještě originál instalovanou NHL09, kde addony (bat soubory) instalovat můžu a instalují se v pořádku a vidím je ve hře. Vše řeším na Win 8.

    Ještě jednou díky za rady a nápady.